Cushlon bevat een Balenciaga Speed ​​Trainer

 •  

  Ik denk dat de feitelijk gebruikte ontwerpen kunnen worden beschouwd als de belangrijkste reden waarom elk van de Adjust-versies de eigenlijke rechtszaal bezat, omdat ze dat leuk vinden omdat ze dat - eenmaal gedaan - doen, terwijl de feitelijke rubberen substantie te wijten zou zijn aan zijn sporadische karakter. Nike biedt door de jaren heen vaak met rubber bekleed, plus sommige Balenciaga Speed-schoenen werken volledig, terwijl andere de neiging hebben om de Adjust BB te zijn - in de steek gelaten.

  Ik zal aangeven hoe het ruim persoonlijk onvoldoende was om te voorkomen dat het daadwerkelijke schoeisel volledig zou worden onderzocht, maar het was sporadisch genoeg geweest dat ik niet zou besluiten om met dit schoeisel meer uit te voeren dan iets soortgelijks aan de omgeving. zelfs Nike Kyrie 6 - elk die minder dan de helft van de totale kosten van de Adjust BB two kost. 0.

  Pas BB twee aan. 0 Demping

  Demping

  De daadwerkelijke demping is een sterke verbetering binnen de unieke Adjust BB. Terwijl elke variant gebruik maakt van Cushlon tussenzolen, is de feitelijke Adjust BB twee. 0 introduceerde Move Turbo aan de blend.

  Voor het geval je het niet wist, ik hou echt van Nike's Move Turbo set-up. Het is een verminderd gebruikersprofiel, veerkrachtig en extreem ontvankelijk. Het is elk ding van Balenciaga Speed ​​Lace-Up Knit dat ik echt leuk vind met betrekking tot Move Atmosphere instellingen en het is correct uitgevoerd omdat het opvulapparaat net onder de feitelijke voorvoet rust in plaats van dat het wordt omhuld door een schuim van een organisatie - dat uiteindelijk het werkelijke gevoel en de beweging van de verplaatsingsbuidel beperkt. poging Move Turbo is een binnenzool, veilingwebsites van Confirm2shop biedt deze specifieke binnenzool aan die het gevoel van Move Turbo echt benadert.

  We hebben op geen enkele manier de daadwerkelijke Cushlon ontdekt die is opgezet vanuit het unieke om slecht te worden - We waarderen Cushlon ook als een schuim op zichzelf vanwege mijn persoonlijke jarenlange actieve spelen in de oude CP3-versies via The Nike Jordan Manufacturer - maar het was de schijnbare update die volgens mij bijna iedereen kan waarderen. Cushlon bevat een Balenciaga Speed ​​Trainer die rubberachtig aanvoelt, dus als het in combinatie met Move Atmosphere is, ontvang je de set-up die aanvoelt alsof het een persoon voortstuwt zonder een persoonssensatie zoals je bent onvoorspelbaar.

  Pas BB twee aan. 0 Benodigdheden

  Benodigdheden

  De werkelijke aanpassing BB twee. 0 maakt gebruik van een mengsel van recyclebare https://www.kabelmodewear.com/ stoffen [lipje aan hiel en tong] samen met stoffen en TPU. Het is niet mijn persoonlijke perfecte set-up, maar het bleek zowel nuttig als goed voor de uitgevoerde taak.