Yeezy Boost 700 V3 Cipő olcsó vízszintes

  •  

    A Lycan tényleges tágas tetejét valójában lélegző nejlon felsőrésszel, a távoli szemcsékben erősítve, valamint a tényleges nyelvnek a mikroszálas bevonattal ellátott oldalán erősítették. A valódi nejlon felsõt valójában csak az elülsõ láb felületén és a fõ nyelv felületén teszik alá, ami szintén csökkenti a szennyeződést. A Yeezy Boost 350 cipõ finom homokként a lábbeli belsejében az aszályproblémák során, melyeket most átélünk. A láb középső részén rugalmas exoskeleton stílusú fedvény található, amely keretet és segítséget nyújt a medialis, valamint a lábtól érkező vízszintes tulajdonságok felé, valamint a szemüveghez való összeköttetéseket, amelyekkel a Yeezy Boost 700 cipő az aktuális fűzőket működteti. hogy a tényleges lábbelit kényelmesen láb felé irányítsuk, hogy minden kitűnő mérkőzést elérjünk, függetlenül attól, hogy melyik tájon működik. Ez a speciális átfedés a lábbeli köré húzódik, és kombinálódik a jelentős láb-rand felhasználásával, amely imádja ezt a sajátosságot - határozottan megy a személyes megítélésem szerint Kiváló biztonságot nyújt a bejáratnál. A tényleges átfedés emellett megerősíti az aktuális biztonságot és helyet A hátsó sarokú bögre a lábbeli hátulján belül, amely teljes egészében megtartja a személyes meglehetősen vékony hátsó sarkát, valójában nagy terepen kívül felfelé füves lejtőn.

    Furcsa módon a tényleges nyelv semmilyen formában nem változik, de semmiképpen sem kell ezt megváltoztatnom, amikor megtapasztaltam a tényleges lábbelit, valamint a Yeezy Boost 350 cipőt, amely fűzős. A tényleges párnázás ideális, ideális a fűzőzsinórok biztonsága, valamint a hűtlen gyep, ugyanakkor nem igazán melegszik, és még nedves sem, ha nedves lesz. A tényleges hát sarok edzőgallér elegendő párnázatot kínál a valóban kényelmes túrázáshoz, valamint a hegymászáshoz és a hegymászáshoz is. tehát nem magasabb, ez valójában hatással van az alacsony lovagláshoz szükséges medialisra, valamint a Yeezy Boost 700 V3 Cipő olcsó vízszintes bokaízület csonttöredékeire is. A tényleges lábbeli belső felülete nem sima, a légkörben lévő nylon felsőrész valóban rendkívül karcsú, és rendkívül kényelmes belsejét kínál feszültség nélkül. tényezők vagy akár nehéz helyek is.

    További értékelők rámutattak arra, hogy ez a lábbeli meglehetősen melegszik, mivel az átfedések általános része miatt ez a lábbeli viszont nem vált felfedezésre, de azt még nem fedeztük fel, hogy ez a Yeezy Boost 700 V3 cipő kiadása legyen temp-en belül, akár kilencven Fahrenheit szintnél. Egy patak belsejében való átitatás után kissé fokozatosan elhasználódik, ám a nejlon felülete gyorsan szárad. Ezekben az esetekben semmiféle nehézséget nem tapasztaltunk a hólyagok vagy akár meleg helyek miatt, tehát nem igazán, hogy korlátozó elemré váltam.