Tämä voi olla tärkein Air Force 1 HIGH kenkä

  •  

    Kumppanini ja korostan, että vielä kerran - Beneath Shield on tietoinen koulutuksesta. He 'ovat löytäneet minkä tahansa mukavan alueen polkupyörältäsi, minkä tahansa vakaan / nostokengän sekä erinomaisen keskiosaisen maaperän suhteessa yhtäläisesti. Kaikkien Yläosien kanssa, tietyllä kivillä pari, samoin kuin ylöspäin (katsaus matkallaan) pian) siellä on Nike Air Force 1 -kenkäkenkä saappaat kaikille ja myös jokaiselle tarvitsemilleen. Nykyään sinun on todella vastuu tuottaa nämä esiintymiset.

    Crossfit tarjoaa monien viime vuosien aikana huomattavia tapoja, samoin kuin Reebok Nano on edelleen jokaisen vaiheen, hypyn ja myös WOD: n lähestymistapa. Nano 9 laskutetaan, koska hienoin, mutta voiko se olla? https://www.babalamyymala.com/nike-air-force-1-low-c-2.html Yksinkertaisesti yksi tapa paikallistaa ...

    Reebok pysyy, kun käytetään jaetun sormen ulkopohjaa, jonka olemme huomanneet melkein jokaisessa muussa Nano-tuotteessa (ainakin tämän tyyppisissä tuotteissa, joiden kanssa olen yleinen) plus se toimii. Älä koskaan vielä erityisen voimakkaasti Vibram Useilla käsillä - identtisen käsitteen avulla erityinen Nano 9-ulkopohja erotetaan jalan pallojen sisäpuolelta siten, että pohja ja pohja voivat sijaita pohjassa käytännöllisesti erikseen. Tälle metallilevylle, jota kutsutaan nimellä METASPLIT, kyseinen ulkopohja sallii myös sivupöydän, se tarkoittaa, että tietyt tavaratilan levyt sivuttain eteenpäin jne. sivuliikkeillä tai mahdollisesti kiipeämällä tiettyyn ulkopohjaan pitävät Air Force 1 MID -kengät koskettamassa ulompaa vuorausta. Erityisesti korkea kantapään sijainti näillä värimalleilla voi olla läpikuultava, mikä voi olla tyypillisesti negatiivinen, siitä huolimatta se on Reebok, joka voi olla erinomainen. Tuntemattomista syistä Reebok on aikaisemmin saanut fantastista läpinäkyvää muovia sekä nanon 9 ei ole monipuolinen - paksumpi, ääni ja ei myöskään ahdistuksen alla. Erityinen kivirutiini toimi hyvin kyykkyjen suhteen ja myös lungeja pakettien edistymisen, nopeiden töiden (lisätietoja mistä seuraavassa) ja useiden tuomioistuimen oppikirjojen suorittamiseksi - ei välttämättä baseball, kuitenkin monet jalkapalloharjoitukset lapsille yksi monista tuoreista ohjaajista kaksikymmentäneljä tuntia. Fyysinen kunto vahvisti itseni (hän ​​ottaa palvelukseen oman pienen liigan baseball-henkilöstön - kumppanini ja minä en halua kouluttajaa).

    Tämä voi olla tärkein Air Force 1 HIGH -kenkä modifiointi ja myös sellainen, joka voi todellakin saada Reebok Nano / Crossfit -radialistien hermostuneisuuteen. Erityinen Nano 9 tarjoaa ylimääräisen iskunvaimennuksen aikaisemmalle äänentoisto-ohjelmalle, joka näyttää päinvastoin siltä osin, mitä monet Crossfit- / kuntokengät tai -saappaat ampuvat. Ei missään nimessä pelkää - Reebok on tietoinen siitä, mitä he voivat suorittaa. Vaikka olen saattanut toivoa muutamalle Floatridelle (joka tuottaa kiviä !!!!), Reebok pysyi yhdessä useiden tyypillisten AVOI: n kanssa ja se on myös riittävä tuottamaan viihdyttäviä nopeita töitä, jotka eivät ole vielä voittaneet 'tiettyä kantapäätä - varvas tasapainossa täysin naurettava. Koska olen täysin vilpitön, en ole vain Crossfitter - teen todellakin useita identtisiä treenirutiineja ja myös nostamista, mutta kumppanini ja minä emme ole kilpailukykyisiä eikä myöskään koskaan ole Air Force 1 -kengän halpoja muuttunut lähestymistapaan elämään. Siitä huolimatta nostat todella muutaman yön viikossa, nopea HIIT toimii viime päivinä, ja lämmitän myös baseball-yötä koskien pakettien ennakkomaksuja, lungeja ja myös pala jousijalkapalloa lapsille. Erityisesti hankittu Nano 9 ei yksinkertaisesti pala elinvoimaa, koska sanotaan pelkästään joillakin muilla iskunvaimennusmenetelmillä. Siitä huolimatta, että jokainen 2-4-askeleen hankkiminen ja työskenteleminen matkalla juoksumattoista tai kenties portaiden saavuttamisesta olisi ollut ongelma.