Blogs » Shopping » Nike Zoom Kobe IV Cipő szükségtelenül gyakran

Nike Zoom Kobe IV Cipő szükségtelenül gyakran

 •  

  Ennek kifejezett túlsúlya a 268 g / 9-hez kapcsolódik. 45oz csak a YOU Males 9 mérésnél, ez a Lycan általában a felső határon belül van, amely a cipőkhez és csizmákhoz ajánlott túlsúly-választékhoz kapcsolódik, bár valóban könnyű. rengeteg, így nem fog gondolkodni nagyobb, vagy talán kellemetlennek a trek-kel. És itt van az a tény, hogy a Nike Joyride CC3 Setter cipője Lycan kifejezett túlsúlya csak egy YOU Males 9-es méréshez hasonlóan közel áll más típusú cipőkhöz és azonos halomszintű csizma:

  És bár ez nem feltétlenül kiváló könnyű futócipő, ez a Lycan általában ésszerű mennyiségben könnyebb, összehasonlítva a különböző modellek azonos vonzerőivel. Személy szerint biztos vagyok benne, hogy ezáltal kiváló egyensúlyérzékelést eredményez a párnázat / védelem mellett a könnyűség szempontjából, bár a kicsit jobb túlsúly lehetővé teheti, hogy egy lassú, rövid / gyors kiterjesztéssel gondolkodjon.

  Uppr

  Ez a Lycan-upprofil könnyű a tipikusan hasznos tulajdonságokon kívül. A cikk tartalmaz egy lélegző, finom mesh anyagot, amely keményebb, ember által létrehozott átfedésekkel rendelkezik, amelyek gyakran valamivel több felépítést igényelnek. Ez a nyelv nagyon jól használható, párnázott, szinte bármilyen A Nike Blazer Low cipők eddig részleteket igényelnek a csipkékről, bár gyakorlatilag bármilyen gerinc hiányzik, ez lehetővé teszi, hogy Nike Zoom Kobe IV Cipő szükségtelenül gyakran oldalra esjen, miközben nyújtja.

  Gordon Gianniny véleménye szerint ez általában a Sportiva Lycan Sore-ra szánt

  Általában Sportiva Lycan-Nike Air Max 270 React cipő Uppr

  Noha sok, a Lycan-tól érkező kiterjedésű, meglehetősen kiszáradt rendellenességgel működnek, ezeket az embereket különböző módok keresztezésének eredményeként hasznosítottam. Ez a lábujjdobozból induló finom háló lehetővé teszi, hogy a szárítás mellett kiürüljenek, bár a A sűrű nyelv hosszabb ideig kissé átitatható lehet. Ez a lélegző termék a felső rész túlnyomó többségének számára fenntartja a lábakat túlmelegedéssel, valószínűleg 80-90 fokozat esetén.